CN Atlètic-Barceloneta 12 – 6 CN Terrassa ( 1-1; 3-2; 4-0; 4-3 )

Difícil partit el disputat aquest matí a la piscina Sant Sebastià. La sólida defensa de l'equip visitant ha fet molt difícil entrar en joc i el primer període ha acabat amb empat a 1 gol i amb una gran actuació dels dos porters. El segon quart no ha estat diferent però si s'han aconseguit més gols, arribant al descans 4 a 3 i tot per decidir. Però la reanudació ha estat una història completament nova, joc més ràpid dels locals i més encert de cara a porteria, aconseguint un parcial de 4 a 0 i marcant distàncies en el marcador. L'últim període també ha estat igualat però la diferència en el marcador ja era massa per l'equip de Terrassa.

Primers tres punts d'aquesta temporada 2013-14 i ara a pensar en el proper riva, el CN Sant Andreu, a qui ens enfrontarem dissabte 27 d'octubre a les 16h a la piscina Pere Serrat.

CN Atlètic-Barceloneta (12)

Equip: Dani López, Balazs Sziranyi (1), Sergi Cabanas, Alberto Munárriz (2), Albert Español (4), Marc Minguell, Marc Roca, Gonzalo Echenique (1), Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández (2), Rubén de Lera, Roger Tahull (1) i Mario Lloret.
Tècnic: Chus Martín

CN Terrassa (6)

Equip: Iñaki Aguilar, Xavi Serra, Sergi Mora (3), Ricard Alarcón, Óscar Aguila, Dani Blánquez (1), Óscar Carrillo (1), Abraham Alcaide, Jordi Pérez, Iván Gallego (1), Donat Galeev, Héctor Araujo i Pau Prieto.
Tècnic: Dani Nart