CN Atlètic-Barceloneta 13 – 4 CN Barcelona ( 3-0; 4-1; 3-3; 3-0 )

Fàcil victòria avui davant el club veí amb el partit quasi solucionat a la mitja part amb un 7 a 1 al marcador. Albert Español amb quatre gols i Dani López sota els pals han estat els dos jugadors importants del partit.
El primer gol ha estat molt ràpid, abans del primer minut de joc, però els altres dos aconseguits al primer període han arribat quasi al final. Els gols del segon període també han costat a arribar, i fins a la meitat del període no ha arribat el quart del partit. I dins l'últim minut Víctor Flores ha marcat el primer gol del CN Barcelona. El tercer període ha estat molt igualat, acabant amb empat a tres gols. Però només nosaltres hem aconseguit gols durant l'últim període, finalitzant el partit amb el 13 a 4 definitiu.
Dissabte vinent juguem contra el Club Waterpolo Navarra a la seva piscina.

CN Atlètic-Barceloneta (13)

Equip: Dani López, Balazs Sziranyi, Joshua Monpeat, Alberto Munárriz, Albert Español (4), Sergi Cabanas, Marc Roca (2), Ignasi Soler, Nemanja Ubovic (2), Fran Fernández (1), Rubén de Lera (2), Marko Petkovic (2) i Mario Lloret.
Tècnic: Jesús Martín

CN Barcelona (4)

Equip: Víctor Exposito, Antonio José Pirela, Pau Segurana, Eric Fernández, Enric Tardío, Alfons Cánovas (1), Miquel Gasulla, Jose de Jesús Serrano (1), Víctor Flores (2), Emilio Padilha, Santiago Bofill, Miguel de Toro i Àlex Chiner.
Tècnic: Toni Esteller