El Club Natació Atlètic-Barceloneta recolza el posicionament de l’Ajuntament de Barcelona per mantenir obertes les instal·lacions esportives municipals.

Barcelona ha patit un rebrot de covid-19, que ha portat al govern de la Generalitat de Catalunya, a aprovar noves restriccions a l’activitat per a tractar de contenir els contagis. I una de les mesures ha estat el tancament dels centres esportius.

Compartim amb les institucions que la prioritat ara mateix és la salut. Pel CNAB sempre ho ha estat. I és per això que els centres esportius municipals hem treballat sense descans i ens hem preparat a consciència per oferir uns espais segurs. Prova d’això és que 26 dies després de l’obertura no s’ha detectat cap cas a les instal·lacions municipals esportives.

En els últims temps, les autoritats han apel·lat contínuament a la responsabilitat social i cívica i ara nosaltres les apel·lem per a que reconsiderin aquesta mesura. La pràctica esportiva és una eina fonamental en la promoció de la salut i de la prevenció i control de malalties, ja siguin físiques o mentals. I, per això mateix, el nostre servei ara és més necessari que mai.

Per descomptat, compten amb el nostre compromís que serem, si s’escau, més rigorosos.

No hem de baixar la guàrdia ni relaxar-nos en les mesures bàsiques d’higiene i prevenció però alhora volem enviar als i les nostres treballadores, esportistes, socis i sòcies un missatge d’ànim i força.

Confiem tenir bones notícies que traslladar-vos i que pugueu continuar gaudint del Club amb seguretat y confiança.