CN Atlètic-Barceloneta 17 – 7 CN Sabadell
(4-1, 3-1, 4-0, 6-5)

Dissabte 10, després de la pausa nadalenca, la piscina Sant Sebastià va ser l’escenari del partit entre el CNAB i el CN Sabadell. En la onzena jornada de lliga, els mariners van saber encarrilar el partit des d’un principi i endur-se tres punts que els mantenen en situació de liderat, amb 30 punts.

Aquesta jornada va servir per decidir els vuit equips que disputaran la Copa del Rei. Finalment, seran el CNAB, el CE Mediterrani, el CN Terrassa, el Real Canoe NC-Isostar, el CN Sabadell, el CN Mataró Quadis, el Barcelona i un CN Poble Nou-Enginyers que va aconseguir el darrer bitllet a costa del CN Sant Andreu. El torneig del KO tindrà lloc del 27 de febrer a l’1 de març a la Nova Escullera.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Dani López, Balazs Sziranyi (1), Felipe Perrone (3), Bernardo Oneto (1), Albert Español (3), Marc Minguell (1), Marc Roca (2), Gonzalo Echenique (2), Nemanja Ubovic, Fran Fernández (2), Gonzalo López-Escribano (2), Roger Tahull, Miquel Linares.
Tècnics:Chus Martín i David Martín.

CN Sabadell

Plantilla: José María Motos, Sergi Cabanas (2), jesse Koopman, Sebastiaan van Mil, Marc Soler (1), Carlos Sánchez, Abraham Alcaide (2), Vicente Matoso (1), Borja Fenoy, Eric Marsal (1), Victor Cabanas, Jordie E. Mardones.
Tècnics: Salvador Gómez.