1913     Fundació del Club Natació Atlètic a la platja de la Barceloneta.

1915     Creació del primer equip de waterpolo del CN Atlètic.

1918     El CN Atlètic impulsa l’organització del primer Campionat de Catalunya de Natació, al varador del Port de Barcelona.

1920     El Club participa, de manera directa i decisiva, en la fundació de la Federació Espanyola de Natació Amateur.

1921    El Club s’implica, també, en la fundació de la Federació Catalana de Natació Amateur.

1926     Se celebra la primera Travessia al Port de Barcelona.

1928     El nedador del CN Atlètic, Ramón Artigas, esdevingué el millor nedador de Fons de la segona meitat dels anys vint. Per les seves gestes, es guanya el sobrenom de “l’Amo” de la natació espanyola.

1929   Una colla de treballadors de la Maquinista Terrestre y Marítima funda el Barceloneta Amateur Club.

1930   El CN Atlètic aconsegueix el seu primer estatge social propi, un pavelló de fusta. Ja compta amb 800 socis.

1931    El Barceloneta AC construeix una caseta de bany a la platja, la primera seu social.

1932   El CN Atlètic organitza el primer Campionat de Catalunya de Patins a Vela.

1933   Vicenç Olmos Ayza, nedador del Barceloneta AC, es fa amb la primera de les quatre travessies que guanyarà, i pren el relleu a Ramón Artigas en triomfs i popularitat.

1935   L’Atlètic és distingit amb la Copa Stadium, de la Unió Catalana de Federacions Esportives, en reconeixement al ressò internacional que ha assolit la Travessia al Port.

1941   L’Atlètic rep el permís per construir una piscina a la platja, però la guerra ha assolat el barri i no hi ha forces, ni socis, ni diners. Pel que fa al Barceloneta, una bomba va destruir el seu primer estatge.

1947   Manuel Ullán, nedador del CN Barceloneta protagonitza la primera gran fita en mar obert. Neda des de la Barceloneta fins a Arenys de Mar, una distància de 39 quilòmetres.

1950   El CN Atlètic organitza el primer Campionat interclubs de Ta-ka-tà (o balamà), un esport que va néixer a la platja de la Barceloneta als anys 20.

1953   Al CN Barceloneta, Agustí Gumbau agafa el relleu dels grans nedadors del Club en el bicentenari del barri de la Barceloneta.

1958   La planificació del futur passeig Marítim impulsa a l’Atlètic i al Barceloneta a treballar junts per aconseguir una piscina coberta al barri, una necessitat imperiosa per tal d’assolir bons resultats esportius.

1959   Primer curset de natació, organitzat pel CN Barceloneta i el CN Montjuïc.

1965   Es posa la primera pedra de la piscina coberta del passeig Marítim amb una cerimònia que inclou la unió simbòlica de les banderes d’ambdós Clubs, doncs l’Ajuntament pressiona a favor de la fusió.

1968   Davant la negativa a la fusió de l’assemblea del CN Atlètic, el CN Barceloneta aconsegueix la gestió de la primera piscina coberta municipal de la Barceloneta.

1969   El CN Atlètic construeix davant del seu estatge social una piscina metàl·lica desmuntable a la platja.

1970   El CN Barceloneta es proclama Campió d’Espanya de Lliga de Primera Divisió. Aconsegueix, així, el primer títol estatal de la seva història.

1973   El CN Atlètic aconsegueix la gestió de la piscina coberta municipal de Nou Barris, la piscina del Turó de la Peira.

1976   L’equip de waterpolo del CN Barceloneta es proclama Subcampió de la Recopa d’Europa.

1983   La Travessia del Port, en la seva 56a edició, incorpora la categoria de personas amb discapactitat física, integrant la prova en el moviment d’esport “per a tothom”.

1990   Arrel de les reformes urbanístiques derivades dels Jocs Olímpics de 1992, els estatges socials d’ambdós Clubs són enderrocats. La promesa d’unes noves instal·lacions, als terrenys de l’antic balneari de Sant Sebastià, si tots dos Clubs es fusionaven va fer menys penosa la situació.

1992   De l’acord entre institucions i clubs sorgeix el Club Natació Atlètic-Barceloneta, amb el guió corresponent per no dissociar les dues entitats. Els Presidents artífexs de la fusió, van ser Joan Esteve Simal, de l’Atlètic, i Alfons Cánovas Lapuente, del Barceloneta.

1995   S’inaugura la nova instal·lació de Sant Sebastià, que disposa d’una piscina i un gimnàs.

1996   Primera ampliació del Club amb la construcció de la piscina exterior.

1998   Julián García González, en aquell moment Vicepresident del CN Barceloneta i un dels principals promotors del nou “Sant Sebastià” i, en bona part, de la fusió, es proclama President del Club Natació Atlètic-Barceloneta, fins l’actualitat.

1999   En un acte molt entranyable i emotiu, es col·loquen dues plaques commemoratives als passeig Marítim del barri on l’Atlètic i el Barceloneta tingueren les seves seus socials, enderrocades a principis dels 90.

2000   L’Atlètic-Barceloneta aconsegueix el 1er títol estatal: la Copa del Rei.

2001   El Club es proclama Campió d’Espanya de Natació Infantil femenina per Clubs. Per primera vegada s’assolia un triomf col·lectiu d’aquest abast i naturalesa, posicionant-se al capdavant dels més de 500 Clubs d’Espanya que hi van participar.

2001   Es guanya la primera edició de la Supercopa d’Espanya de Waterpolo.

2003   S’inaugura la segona ampliació de la instal·lació, amb la construcció d’una piscina exterior climatitzada i un nou gimnàs de 2.000m2.

2003   Amb motiu del 90è aniversari del Club, organitzem la Copa del Rei i infinitat d’actes esportius, festius i culturals. Es publica el llibre “90 anys d’història del Club Natació Atlètic-Barceloneta”, a càrrec del Joan Antoni Sierra i del Manel Domènech.

2004   El Club, juntament amb el veí CN Barcelona, promou l’escultura al·legòrica a la natació “Homenatge a la Natació”. Aquesta s’aixeca a la plaça del Mar, just davant de les nostres instal·lacions, a la platja on va néixer la natació espanyola.

2007   La nostra ja mítica Travessia celebra el seu 75è aniversari i per commemora-ho es publica el “Llibre d’Or de la Travessia al Port de Barcelona”.

2008   El Club organitza la Final Four Europea de Waterpolo, que reuneix els millors equips de waterpolo.
També participa en la commemoració del Centenari del Waterpolo a Espanya. La celebració òbviament consisteix en un partit de waterpolo entre els dos clubs degans de la natació, el CN Atlètic-Barceloneta i el CN Barcelona, i es disputa al mar, a la mateixa platja de la Barceloneta.

2009   L’equip absolut de waterpolo, que portava més de 120 partits invictes en competició nacional, cau 10 gols a 11 davant del CN Terrassa. No obstant, el Club acabarà la temporada 2009-2010 aconseguint “5 Gran Slam” consecutius. És a dir, 5 Lligues de la divisió d’Honor, 5 Copes del Rei, 5 Supercopes i 5 Copes de Catalunya.

2013   Celebració del Centenari del Club i primer títol internacional del Club, que aconsegueix el bronze a la Copa d’Europa de waterpolo. Amb motiu dels 100 anys publiquem la continuació del llibre del 90 anoversari “Centenari del Club Natació Atlètic-Barceloneta”.

2014   El Club organitza la Final Six de la Champions League a les piscines Picornell on l’equip de waterpolo ens proclama Campions d’Europa. Mesos després s’endú també la Supercopa d’Europa.

2015   Per segon any consecutiu, organitzem la Final Six de la Champions League i l’equip de waterpolo torna a fer pòdium, enduent-se el bronze a la Copa d’Europa.

2016   Inauguració de la nova piscina exterior climatitzada a peu de platja.

2018   L’equip aconsegueix el seu tercer bronze a la Champions de waterpolo.