Si ahir comunicàvem que havíem de tancar el Club avui portem molt bones notícies. I és que a partir de demà, dimarts 21 de juliol, obrim les piscines exteriors.

L’horari del Club serà l’habitual i també podreu fer ús dels vestidors. Fins les 9h i a partir de les 21h (horaris de menys afluència) només estarà oberta la piscina gran exterior. En la resta d’horari ho estaran les 3 piscines exteriors. També us informem que hem traslladat a l’Ajuntament de Barcelona que no es vendran entrades puntuals fins que no s’obrin més espais.

Com sempre anirem comunicant totes les novetats a la web i xarxes socials. Us recomanem que consulteu els nostres canals freqüentment perquè esperem recuperar la normalitat poc a poc.

El CNAB hem treballat infatigablement per a una obertura segura i fiable, complint tots els protocols i mesures de seguretat. Per tant, esperem que es reconsiderin les noves disposicions.

Defensem que l’esport i la pràctica esportiva és un servei essencial pels múltiples beneficis que aporta en termes de salut i de qualitat de vida. I molts i moltes de vosaltres així ens ho heu traslladat les darreres setmanes. Us preguem que sigueu molt estrictes amb el compliment de les normatives. Ens juguem la salut i el nostre petit paradís.

Això no s’acaba aquí. Seguirem lluitant per a aconseguir una molt pròxima obertura de tot el Club.

Al CNAB seguim preocupats i ocupats en la vostra salut. Gràcies infinites pel vostre recolzament i ens veiem demà.