Avui la Fundació Esclerosi Múltiple, FEM, ha celebrat el 25è aniversari del Mulla't per l'esclerosi múltiple i el Club hem tingut l'honor de formar-ne part.

Per celebrar aquesta data tan especial, la Fundació ha convertit l’acte central d’enguany en una gran festa que per primer cop s’ha obert al mar, donant la possibilitat a tots els banyistes de sumar-s’hi.

En concret, el lloc de trobada ha estat casa nostra. El President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, el vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, el Conseller d’Interior, Miquel Buch, el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, la cuinera Ada Parellada, els actors Àngels Gonyalons, Guillem Albà, Àlex Casanovas, Miquel Sitjar i el Mag Marin són algunes de les cares conegudes que han volgut nadar uns metres per l’esclerosi múltiple des de Barcelona.

I els nostres waterpolistes juvenils també han estat protagonistes ja que han estat els encarregats de portar les lletres que donen el nom a l’acte, marcant el camí a seguir a tots els banyistes.

En total, més de 110.000 persones s’han sumat aquest matí a la celebració del Mulla’t, que s’ha convertit ja en el segon acte solidari més multitudinari de Catalunya. 625 piscines catalanes hem col·laborat enguany amb la iniciativa, que té com a finalitat lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa que no té cura i afecta a més de 7.500 persones a Catalunya.

S’han recaptat 350.000€ bruts, que es destinaran a l’Esclerosi Múltiple infantil. I és que, tot i que l’Esclerosi Múltiple afecta sobretot als adults, fins a un 10% dels casos que es diagnostiquen són en infants.

La Fundació continua treballant els 365 dies de l'any amb molts projectes. Feu una ullada a la gran tasca que fa i col·laboreu.

Gràcies FEM per haver comptat amb nosaltres!!! #orgullCNAB