Socis i sòcies: en breu podreu gaudir d'un gimnàs espectacular.

Com tots i totes sabeu, ja fa gairebé dos mesos que vam començar les obres de remodelació i ampliació del gimnàs. Doncs ja estem a la recta final!!!

Per la nostra ferma voluntat de que el servei de fitness no es veiés afectat, hem apostat per obrir els diferents espais de la sala de forma esglaonada.

El divendres 6 de maig obrirem les portes del nou espai de cardio i d'estiraments. Posarem al teu abast 45 màquines Technogym proveïdes amb la última tecnologia. Totes tindran la seva consola UNITY des d'on podràs connectar-te a internet i el que es més important, descarregar l'aplicació Technogym MYWELLNESS per fer un seguiment dels teus entrenaments i optimitzar el teu rendiment.

També disposaràs de més de 120m2 per a que puguis fer tranquil i tranquil·la els estiraments.

Durant la resta dels mes de maig obrirem un espai per pes lliure i un altre per entrenament funcional.

Això si, encara i que hem intentat minimitzar les molèsties, en moments ha estat inevitable la pols i el soroll, pel que us demanem disculpes i agraïm moltíssim la vostra col·laboració i paciència.

Ja estem desitjant que ho vegeu i ho proveu tot. Al CNAB treballem per a que gaudiu d'unes instal·lacions de primer nivell!!!