Real Canoe NC-Isostar 6 – 14 CN Atlètic-Barceloneta 
(0-2, 1-3, 2-4, 3-5)

Dissabte el CNAB jugava a Madrid, contra el Real Canoe, tercer classificat empatat a punts amb el Mediterrani. El partit es preveia complicat i emocionant i la piscina de Pez Volador estava plena de gom a gom. A més, reapareixien en l’alineació marinera Felipe Perrone i Bernardo Oneto, que tornaven del seu compromís amb la selecció brasilera.

Els madrilenys van sortit molt motivats, però el CNAB va retrobar-se amb el bon joc de la temporada passada. Els de Chus Martín van mostrar un atac decidit i, sobretot, una defensa tancada que els va permetre arribar a la mitja part amb un 1-5 al marcador. Durant la segona part el joc va seguir la mateixa tònica i el CNAB va seguir guanyant distància fins arribar al 6-14 final.

Amb aquesta victòria, el CNAB segueix a quatre punts del CN Terrassa, segon en la classificació de la Lliga. #BacallàSecSec!!!

Real Canoe NC-Isostar

Plantilla: Eduardo Lorrio, Daniel Acosta, Rafael Fernández (1), Bruno Navajas, Alberto Barroso (2), Álvaro Romero, Víctor Gutiérrez (2), José Javier Bustos (1), David Acosta, Alejandro Bustos.
Tècnic: Mario García i Jorge Carpeño.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Dani López, Balazs Sziranyi, Felipe Perrone (3), Bernard Oneto (2), Albert Español (5), Marc Minguell (1), Marc Roca, Gonzalo Echenique, Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández (1), Gonzalo López-Escribano, Roger Tahull (1).
Tècnics: Chus Martín i David Martín.