L'Atlètic-Barceloneta ens vam proclamar campió de la Copa del Rei despres d'imposar-nos al Sant Andreu per 6 a 7 a una final molt emocionant. Amb aquest nou títol ja són 12 Copes del Rei les que atresorem al nostre palmarès.

A més, un dels nostres jugadors, Viktor Rasovic va rebre la distinció al millor jugador de la competició.

Moltes felicitats equip! #BacallàSecSec

FINAL: CN Sant Andreu 6 – 7 CN Atlètic-Barceloneta
(2—0, 0—2, 2—2, 2—3)

Dos anys després ambdós equips ens vèiem de nou les cares a una final de Copa. Final molt disputada i emocionant davant un CN Sant Andreu que ens va posar les coses molt difícils des del minut número u. Partit molt igualat que es va decidir a un minut del final gràcies a un gol de l'Albert Español. A destacar l'actuació de tots dos porters que va ser decisiva.

>Més informació RFEN (final)

SEMIFINAL: CN Atlètic-Barceloneta 9 – 6 CN TERRASSA
(1—2, 4—3, 1—0, 3—1)

Partit molt renyit la primera mitja part. Prova d'això es que vam arribar al descans amb un empat a 5 al marcador. En reprendre el partit, el CNAB vam apretar el ritme i vam aconseguir marcar la diferència al marcador, clasificant-nos, d'aquesta manera, per a la final.

>Mes informació RFEN (semifinal)

QUARTS DE FINAL: CN Sabadell 7 – 13 CN Atlètic-Barceloneta
(1—4, 2—3, 1—2, 3—4)

L'atzar va fer que als quarts ens creuéssim als quarts de final amb l'amfitrió de la competició i segon classificat de la lliga. El CNAB vam dominar el partit guanyant cadascun dels parcials. Destaquem el gran ambient que es va viure a les piscines Carles Ibars.