La Justícia es posiciona al costat de l’esport. I és que en aquest cas, l’esforç i el treball, que s’han fet des del món de l’esport, han tingut la seva recompensa. Estem encantats de comunicar-vos que a partir de demà tornem a la “normalitat” prèvia al tancament.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha disposat la suspensió de l’apartat 7 de la Resolució SLT/1746/2020 de 17 de juliol, dels Consellers de Salut i Interior de la Generalitat de Catalunya, en relació al tancament dels equipaments i instal·lacions esportives.

Això significa que podem tornar a obrir de forma cautelar sempre complint les mesures de prevenció i seguretat. Família CNAB, ara més que mai, hem de ser molt responsables i complir la normativa. Perquè gaudir del Club depèn de tots i totes nosaltres.

Demà mateix obrim de nou tots els espais a excepció de l’spa que l’obrirem l’1 d’agost. Aquests dies de juliol potser els horaris es veuen una mica afectats perquè s’han d’anar incorporant els i les professionals. Podeu consultar a l’app CNAB les activitats dirigides d’aquests dies i la graella del mes d’agost la publicarem en breu.

Moltíssimes gràcies pel vostre recolzament i col·laboració. Han estat dies difícils però gràcies a la vostra comprensió els hem portat molt millor. Fins demà família!

#SomSalut #femCNAB