Aquest matí s’ha presentat la Final Six de Waterpolo 2015 a l’estand de l’Ajuntament de Barcelona al Village del Trofeu Comte de Godó de Tennis.

La Final Six Waterpolo Champions League arriba a Barcelona per segon any consecutiu. Els propers dies 28, 29 i 30 de maig a les Piscines Municipals Bernat Picornell, els sis millors equips europeus de waterpolo disputaran la fase final de la màxima competició continental per clubs.

El Club Natació Atlètic-Barceloneta (CNAB) reprenem el repte d’organitzar aquest gran esdeveniment, després d’organitzar la primera Final Six de la LEN Champions League 2014 i la Final Four de l’Euro League el 2008.

A l’acte han assistit la Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, el President de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, el Vicepresident de la Real Federació Espanyola de Natació, Pere Robert, el nostre President, Julián García, i l’equip dal complet.
Maite Fandos ha manifestat que l’Ajuntament de Barcelona torna a estar al costat del waterpolo, tant en la Final Six d’enguany com en l’organització dels Campionats d’Europa de Waterpolo 2018 i també en la promoció d’aquest esport en els diferents programes impulsats des del consistori.
Pere Robert ha afirmat que la celebració d’esdeveniments d’aquestes característiques ofereixen als amants del waterpolo el més alt nivell de joc, emoció i espectacle.
Enric Bertrán ha desitjat que la LEN Final Six Barcelona 2015 torni a ser un èxit esportiu i alhora organitzatiu.
Per la seva part, Julián García ha expressat el desig de tornar a omplir les Piscines Bernat Picornell per a veure el millor waterpolo del continent.
Dani Pinedo, capità de l'equip, ha convidat a tothom a que pugi a la muntanya de Montjuïc per viure d’a prop l’espectacle. El millor waterpolo torna a Barcelona, una de les ciutats referents a nivell mundial d’aquest esport.

Font: www.bcnwaterpolofinal6.com