D’acord als criteris de les autoritats sanitàries i en plena coordinació amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, amb relació a l’emergència sanitària del COVID-19, ha decidit tancar les instal·lacions esportives municipals des del 14 fins al 28 de març, ambdós inclosos.

De la mateixa manera, pel que fa a la nostra activitat esportiva, seguint les instruccions de la Secretaria General de l’Esport, queden suspesos els entrenaments i la competició. Així mateix també hem cancel·lat la nostra participació als diferents tornejos nacionals i internacionals, que tindran lloc als mesos de març i abril.

Aquestes mesures estan subjectes a les indicacions que a cada moment emetin les autoritats pertinents. El CNAB estarem molt atents de les novetats i directrius i us les anirem comunicant via la nostra web i xarxes socials.

Us agraïm profundament als socis, esportistes i treballadors la magnífica disposició i la vostra comprensió. Estem davant una situació excepcional que requereix decisions extraordinàries i la col·laboració de tots i totes.

Pel CNAB la salut i el benestar de la nostra família és la nostra prioritat.