Socis i sòcies,

A causa de la situació tan crítica que estem vivint amb motiu del covid-19, el Club, al costat de les altres instal·lacions esportives municipals, hem estat treballant amb l’Ajuntament de Barcelona per a oferir-vos la millor resposta davant la crisi.

En aquest sentit, s’ha estimat no cobrar les quotes durant el temps que romanguem tancats. Així mateix intentarem buscar fórmules per a compensar la segona quinzena de març.

No oblideu que es tracta d’un tancament temporal i que el CNAB contínua sent casa vostra. Per part nostra, estem al peu del canó amb la mateixa il·lusió perquè el dia en què puguem obrir novament les portes us trobeu que res ha canviat. Que res ha canviat o fins i tot ha millorat perquè seguirem endavant amb els projectes de millora i reforma de les instal·lacions.

Per a l’entitat suposa un desafiament i esforç molt gran encara que val la pena ja que la nostra major preocupació i ocupació sou vosaltres.

Continueu cuidant-vos i, encara que a casa, mantingueu-vos actius. Des de les nostres xarxes socials us intentarem fer més suportable el confinament i escurçarem aquesta distància transitòria.

Molta força, entre tots superarem aquests moments tan difícils. Gràcies i fins aviat família.