VK Radnicki 12 — 7 CN Atlètic-Barceloneta
(2—2, 4—4, 3—1, 3—0)

A Kragujevac s’han trobat aquesta tarda els protagonistes de la passada final de la Champions, dos equips que encara no havien guanyat cap partit a Europa aquesta temporada, amb moltes ganes d’endur-se els tres punts.

Malgrat que en la primera part els dos equips s’han tractat de tu a tu, a partir del tercer quart el CNAB no ha pogut mantenir el ritme del partit, els serbis han marcat la distància i s’han escapat en el marcador.

El CNAB acumula dos empats i una derrota, i queda pendent dels resultats de la resta de partits de la jornada per saber com queda la classificació.

Ara, toca aixecar-se. El proper partit, el 28 de gener a casa, contra el Pro Recco.

#BacallàSecSec!!!

VK Radnicki

Plantilla: Zdravko Radic, Filip Trajkovic (2), Nebojsa Toholj, Dusan Markovic (1), Milos Milicic, Josip Vrlic (1), Aleksandar Ciric, Ivan Basara, Srdjan Vuksanovic (2), Nikola Dedovic (3), Marko Cuk (2), Marko Petkovic (1), Stefan Zivojinovic.
Tècnic: Uros Stevanovic.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Dani López, Bálazs Szirányi, Felipe Perrone (1), Bernardo Oneto, Albert Español (1), Marc Minguell, Marc Roca (1), Gonzalo Echenique (3), Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández, Gonzalo López-Escribano, Roger Tahull, Miquel Linares.
Tècnics: Chus Martín i David Martín.