La primera derrota europea de la temporada ha estat a França contra el CN Marseille, per 11 gols a 10. Encara que degut a l'empat a 6 gols entre el Vojvodina Novi Sad i el Sintez Kazan la primera posició del Grup C està garantida.

Un partit que ha començat molt ajustat, amb 2 a 1 al final del primer quart, però amb una gran continuació dels francesos que han deixat el marcador 6 a 3 al descans. L'equip de Santi Fernández ha intentat la remuntada, arribant al 8 a 7 a l'acabar el tercer quart, però un empat a tres gols en els últims vuit minuts de joc ho ha impedit. Resultat final d'11 gols a 10 a favor del CN Marseille que queda tercer del Grup C amb nou punts i lluitant amb el Sintez Kazan per la segona plaça. Precisament l'empat del conjunt rus amb el Vojvodina ens classifica primers de grup de forma matemàtica, a falta de dos partits, ja que els toca descansar la propera jornada.

CN Marseille 11 – 10 CN Atlètic-Barceloneta
(2-1; 4-2; 2-4; 3-3)