Waterpolo del bo el que hem viscut a les Picornell del 14 al 28 de juliol. I és que es disputava el Campionat d’Europa, que reunia a les millors seleccions.

La selecció masculina després de fer un extraordinari Campionat es proclamava Subcampiona, en perdre la final per penals davant Sèrbia. L’equip, sota la batuta del gran David Martín, arribava a la seva primera final en els últims 9 anys desplegant tota la seva força i bon joc. Menció molt especial pels jugadors de casa, 9 de 13. Dani López, que a més s’ha fet amb el títol de millor porter de l’Europeu, Fran Fernández, Alberto Munárriz, Felipe Perrone, Roger Tahull, Blai Mallarach, Marc Larumbe, Alex Bustos i Álvaro Granados.

La selecció femenina ja ens té més acostumats a guanyar medalles, la cinquena en sis anys. També van estar enormes tot el Campionat i amb la seva victòria davant Hongria van aconseguir pujar-se al pòdium a recollir el bronze.

Una altra clara campiona ha estat l’afició, que va omplir la piscina tots els dies, recolzant a les seleccions amb una grandíssima entrega.

Moltíssimes felicitats Campions i Campiones, amb la immillorable forma en la que us trobeu, tenim assegurats molts més èxits!!!