El 13 d’octubre Barcelona tornarà a vestir-se de colors per acollir el correbarri, la cursa popular de 10 quilòmetres que enfronta als 10 districtes barcelonins en un duel atlètic per establir quin és el més ràpid de la ciutat.

Aquesta tarda, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, hem fet la presentació oficial d’aquesta prova que enguany celebra la vuitena edició i que ha aconseguit fer-se amb un lloc destacat al calendari de curses. Com ja és tradició, l’acte ha servit per conèixer als padrins, deu coneguts barcelonins que han vestit per primera vegada les samarretes oficials de cadascun dels 10 districtes. Les samarretes són de deu colors diferents i aquest any duen, al dors, elements de pop-art amb el nom de cada districte.

En aquesta vuitena edició de la cursa, han acceptat el repte de ser padrins l’actriu Judith Ampudia (Horta-Guinardó), els actors Jaume Casals (Ciutat Vella), Guim Puig (Gràcia), Octavi Pujades (Sant Martí) i Jordi Coll (Sants-Montjuïc), el boxejador Sandor Martín (Nou Barris), la waterpolista Paula Crespí (Sant Andreu), la presentadora Carla LLadó (Sarrià-Sant Gervasi), la cuinera Ada Parellada (Eixample) i el periodista Edu de Batlle (Les Corts).

A més dels padrins, l’acte ha comptat amb l’assistència del Director de Promoció i Esdeveniments Esportius de l’Ajuntament de Barcelona, Gabriel Arranz i el nostre President, Julián García.

El pròxim 13 d’octubre, una cita amb el teu districte

Amb sortida i arribada a la Plaça del Mar, el correbarri transcorre per les principals vies de Ciutat Vella i del Port de Barcelona. Es caracteritza per ser un circuit pla i molt ràpid, ideal per buscar millor marca personal.

Els districtes de Sant Martí i de Sant Andreu tenen una “Copa de Campions” en propietat. Sant Martí va guanyar les 4 primeres edicions i Sant Andreu ha conquistat la 5a, 6a i 7a edició consecutivament. Aquest any, una nova “Orelluda” es posa en joc.

Patrocinada per Estrella Damm, organitzada per nosaltres i Gaudium Sports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i del Port de Barcelona, la nostra cursa puntua doble a la Lliga Championchip i a la Challenge BCN10K i està inclosa al calendari de la Federació Catalana d’Atletisme.