Ens heu fet increïblement feliços acompanyant-nos un any més en el nostre tradicional Primer Bany de l’Any, que aquest 2020 ha aconseguit rècord de participació oficial amb 1.093 inscrits.

Milions de gràcies per haver decidit donar-li la benvinguda amb nosaltres i és que l’1 de gener és potser el dia més especial de l’any: posem el compte a zero, mirem al futur il·lusionats i fem la llista dels nous propòsits.

Un matí radiant, gairebé primaveral, ple d’abraçades, molt de sentit de l’humor i uns quants badalls. No van faltar, com sempre, el vostre riure contagiós i les disfresses, cada any més originals.

Però per sobre de tot celebrem l’èxit de la solidaritat. Gràcies a tots i totes, ahir vam recaptar en inscripcions 3.279 euros, que junt amb les donacions de l’Obra Social la Caixa i del Club, sumen 9.837 euros. Una xifra generosa que es destinarà a l’Institut Guttmann i al seu projecte de rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic.

Més gràcies a tots i comença el compte enrere per a veure’ns en el 2021. Fins llavors que sigueu molt feliços i que compliu els vostres somnis.