El passat 10 de juny l’assemblea de l’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya, formada per 35 clubs i celebrada a casa nostra, va proclamar guanyadora la candidatura encapçalada per Julián García, el nostre president.

La resta de membres que conformaran la Junta Directiva seran el Sr. Claudi Martí (CN Sabadell), el Sr. David Ortiz (CN Rubí), el Sr. Àngel Bernet (CN San Andreu), el Sr. Àlex Almeida (CE Mediterrani), el Sr. Francesc Cayuela (GEIEG) i, el fins ara president, el Sr. Eduard Escandell (CN Granollers).

El discurs de presentació del nou president va deixar clares les línies de treball de present i futur de l’associació, continuant amb la feina feta fins ara però també definint un pas endavant en la defensa dels Clubs de Natació davant els temps difícils que caldrà afrontar en la època post-pandèmica.

Un pas que caldrà que els clubs de Catalunya facin plegats per posar en valor els seus trets diferencials: l’absència d’ànim de lucre, la promoció de l’esport federat i de competició, la promoció de l’esport i els hàbits de vida saludables i finalment la vinculació amb el territori.

Enhorabona Julián per aquest noou càrrec. Estem convençuts que, com al Club, faràs una gran feina al front de l’AECNC.