Els nostres amics i amigues d’Aprenem, associació per a la inclusió de persones amb autisme, llança ‘La ConnectaRUN’, una cursa solidària per ajudar l’entitat a recuperar-se de l’impacte econòmic que li ha suposat el confinament derivat de la pandèmia del coronavirus.

Del 13 al 19 de juliol cada participant pot triar el seu repte: quants quilòmetres farà, quan els farà i a on.

L’objectiu de la cursa és sensibilitzar sobre la situació de les persones amb autisme durant aquest confinament i recollir fons per garantir els serveis d’informació a les famílies, els recursos de respir i acompanyament i garantir material d’autoprotecció per al personal que treballa en primera línia en els serveis d’intervenció.

Com funcionarà?
Els participants poden triar entre diverses proves: 5km(5€), 10km (10€), 21km -mitja marató- (21€) o  42km -marató- (42€). També es posen a disposició les categories Open i Dorsal Zero.

La idea és sumar quilòmetres entre tots/es per l’autisme, ja sigui fent running, bici, patinet…, etc. Els/les participants es podran descarregar el seu dorsal i compartir el seu repte i donació a través de les xarxes socials. D’aquesta manera, contribuiran a fer que cap persona amb autisme quedi enrere.

Consulta toda la información aquí.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat, en temps difícils és quan més units hem d’estar.