Un gran partit del porter Iñaki Aguilar i de Svilen Piralkov, autor de quatre gols, ha permet al CN Sabadell guanyar a la piscina Sant Sebastià per 6 a 9 i empatar la final, aconseguint l'avantatge de camp ja que els dos propers partits es jugaran a Can Llong.
Els vallesans han començat el partit molt forts, durs en defensa i efectius en atac. No només ha estat el parcial d'1 a 3 amb que ha acabat el primer període, es que durant uns moments el marcador reflectia un 1 a 5 i un 2 a 6 que posava les coses molt complicades per l'equip de Santi Fernández. Al descans s'ha arribat amb el resultat de 3 a 6 i amb els visitants molt motivats gràcies a la extraordinària actuació del seu porter.
Després del descans el nostre equip ha sortit amb forces renovades, lluitant molt i aconseguint apropar-se a només un gol, 6 a 7 al final del tercer període. Però l'últim període ha estat dominat més per la por a perdre la pilota que no pas per jugar-la, no aconseguint perforar la porteria d'Iñaki Aguilar en els vuit minuts del quart.

Al final 6 a 9 a favor del CN Sabadell i la final empatada a 1. El proper partit serà dimecres 22 a les 20.45h a Can Llong i el quart enfrontament dissabte 25 a les 12.45h en el mateix escenari. En cas d'haver-hi un cinquè partit la final tornaria a la nostra piscina i seria diumenge 26 a les 12h.

CN Atlètic-Barceloneta 6 – 9 CN Sabadell
(1-3; 2-3; 3-1; 0-2)

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Daniel López, Josip Vrlic (1), David Martín, Balazs Sziranyi, Joshua Monpeat, Marc Minguell (1), Marc Roca, Francisco Fernández (1), Anthony Martin (1), Felipe Perrone, Rubén de Lera (2), Marko Petkovic i Mario Lloret.
Tècnic: Santiago Fernández

CN Sabadell

Plantilla: Iñaki Aguilar, Óscar Carrillo, Borja Fenoy (1), Svilen Piralkov (4), José Rodríguez, James Krumpholz (1), Gonzalo Echenique, Xavier Vallés, Pere Estrany (3), Iván Martín i Marc Soler.
Tècnic: Gabriel Hernández