CN Atlètic-Barceloneta 7 – 7 ZF Eger
(1-1, 1-1, 3-3, 2-2)

Un partit intens i molt equilibrat és el que es va viure dissabte a la piscina Sant Sebastià. El primer duel en Champions League dels mariners els enfrontava al ZF Eger hongarès. Els de Chus Martín van sortir amb molta força, marcant el ritme d’un partit en què sempre van anar per davant en el marcador, però sense poder endur-se finalment els tres punts.

Al principi, pocs gols en una primera part que va acabar amb el marcador amb empat (2-2). Al tercer quart, el CNAB va incrementar la intensitat fins a posar-se dos gols per davant, però l’Eger va reaccionar, forçant un altre empat, aquest cop a 5, al final del tercer quart. A dos segons del final del partit, quan el CNAB guanyava per 7 a 6, un gol de l’Eger va significar l’empat final (7-7).

En els altres partits de la jornada, el Brescia i l’Olympiacos van empatar (9-9) i el Pro Recco es va imposar al VK Radnicki (5-12).

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Dani López, Bálazs Szirányi (2), Felipe Perrone, Bernardo Oneto (1), Albert Español (2), Marc Minguell, Marc Roca, Gonzalo Echenique (1), Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández, Gonzalo López-Escribano, Roger Tahull, Miquel Linares.
Tècnics: Chus Martín i David Martín.

ZF Eger

Plantilla: Branislav Mitrovic, Dániel Angyal, Gergó Zalánki (1), Uros Cuckovic (1), Norbert Hosnyánszki (1), Bálint Lórincz, Milos Cuk (1), István Szívós, Balász Erdélyi (1), Boris Vapenski (2), Krisztián Bedó, Balázs Hárai, Kristóf Csoma.
Tècnics: György Gerendás i Kálmán Tóth.