Líder invicte i en solitari. Després de la treballada victòria davant el Jug croata i la derrota del Pro Recco italià davant el Rijeka de Xavi Garcia quedem primers del grup A amb 10 punts.

El partit contra el VK Jug no va poder ser més ajustat, amb els dos equips demostrant tot el seu potencial. El primer període va acabar amb empat a dos gols, amb nosaltres sempre a remolc però sense deixar allunyar-se als croats. El segon va començar exactament igual, gol ràpid dels croats i posterior empat. Però en aquest període van escalfar motors els que serien els dos màxims golejadors del partit amb tres dianes cadascú, Gonzalo Echenique i Albert Español. Dos gols del jugador argentí i un altre d'Albert deixaven el marcador 5 a 3 al descans.
Els croats van fer cor durant el tercer període aconseguint igualar el resultat a 6, però la lluita incansable dels homes dirigits per Chus Martín ens mantenia un gol per sobre abans dels 8 minuts decisius. I l'últim període va acabar amb empat a un gol, amb els croats lluitant fins a l'últim segon per aconseguir l'empat però amb la última i decisiva possessió a les nostres mans.

Gran treball d'un equip que segueix posicionant-se com un complicat rival a la ‘Final Six’. Ara toca doble enfrontament contra l'Olympiakos grec, el 29 de gener a Atenes i el 21 de febrer a Sant Sebastià.

CN Atlètic-Barceloneta (9)

Equip: Daniel López, Balazs Sziranyi (1), Joshua Monpeat, Alberto Munárriz, Albert Español (3), Marc Minguell, Marc Roca, Gonzalo Echenique (3), Nemanja Ubovic (2), Fran Fernández, Rubén de Lera, Marko Petkovic i Mario Lloret.
Tècnic: Jesús Martín

VK Jug Croatia Osiguranje (8)

Equip: Marko Bijac, Tihomil Vranjes (1), Miho Boskovic (1), Nikola Janovic, Josip Sutalo (1), Hrvoje Benic, Pavo Markovic (1), Andro Buslje (1), Ante Viskovic, Niksa Dobud (2), Jure Marelja (1), Marko Macan i Mirko Nizic.
Tècnic: Veselin Duho