CN Atlètic-Barceloneta 7 – 7 AN Brescia
(2-2, 1-0, 2-3, 2-2)

Partit vibrant el que s'ha viscut avui les piscines Sant Sebastià. Una de les potències del waterpolo mundial, com és l'AN Brescia, visitava les instal·lacions de l'actual campió d'Europa.

L'equip mariner sortia a la piscina amb ganes de treure's l'espina clavada de l'última jornada com a local, on va deixar escapar la victòria en l'últim segon contra l'Eger hongarès.

El primer quart de partit l'equip italià s'ha avançat per partida doble, destacant el gol de l'espanyol Guillermo Molina en una jugada de potència i habilitat.

L'Atlètic-Barceloneta ha començat a trobar el seu millor joc empatant el partit al final de la primera cambra amb gols d'Albert Español i de Felipe *Perrone.

Durant el segon quart s'ha seguit la mateixa línia. Defenses molt asfixiants, porters molt encertats i poca creativitat en atac. Només ha pujat el segon gol de la nit de Felipe Perrone per col·locar el 3 a 2 en l'equador del partit.

El tercer quart ha estat el més obert de tots. El CNAB ha aconseguit posar-se tres gols amunt gràcies als punts de Marc Roca i de Marc Minguell situant el 5-2. Però l'equip italià a força de llançaments exteriors ha aconseguit remuntar i situar el 5 a 5 al final del període.

L'últim quart no ha servit perquè cap equip s'allunyés en el marcador. Els àrbitres s'han convertit en protagonistes amb jugades molt protestades per les graderies. Durant els últims vuit minuts el CNAB s'ha avançat dues vegades però una pena màxima transformada per Guillermo Molina ha deixat el 7 a final en el marcador.

Chus Martín, tècnic de l'Atlètic-Barceloneta, es mostrava crític al final del partit: “només espero que quan juguem fora l'arbitratge sigui igual que el d'avui”. A més ha destacat el mal sabor de boca que li queda de nou amb el segon empat consecutiu a casa; “ha estat una llàstima, ens han tornat a empatar al final del partit i me'n vaig amb mal sabor de boca. Dóna molta ràbia però no ens queda altra que seguir treballant”.

El proper partit de Champions tindrà lloc el 14 de gener a la piscina del Subcampió d'Europa, el serbi VK Radnicky.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Dani López, Bálazs Szirányi, Felipe Perrone (2), Bernardo Oneto, Albert Español (1), Marc Minguell (1), Marc Roca (2), Gonzalo Echenique, Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández, Gonzalo López-Escribano, Nikolas Paul, Miquel Linares.
Técnicos: Chus Martín i David Martín.

AN Brescia

Plantilla: Marco del Lungo, Lorenzo Bruni (1), Christian Presciutti (1), Federico Paganai (1), Guillermo MOlina (2), Valerio Rizzo (1), Daniele Giorgi, Alessandro Nora (1), Nicholas Presciutti, Michael Bodegas, Deni Fiorentini, Christian Napolitano, Brando Dian.
Técnico: Alessandro Bovo.