Vols perfeccionar o millorar la teva tècnica? Vols nedar més lleuger i mes ràpid? NX-SWIM t'ajuda a millorar la tècnica de natació a través de classes de natació estàtica monitoritzada.
Next-generation swim training neix amb la missió de millorar els entrenaments de natació utilitzant una tecnologia pionera i innovadora.
 
La natació estàtica és especialment efectiva per al desenvolupament de la força, resistència i tècnica. Es realitza mitjançant una anàlisi biomecànic complet, basat en la tecnologia més actual d'alt rendiment.
 
Amb els resultats obtinguts, t'orientarem en els teus entrenaments recomanant-te aquells exercicis que has de realitzar per contrarestar els errors i tractar les mancances en la teva tècnica.
 
En definitiva, amb NX-SWIM aconseguiràs de forma senzilla, pràctica i de gran qualitat tota la informació necessària perquè puguis aconseguir els teus objectius i optimitzar els teus entrenaments. Tot això dins d'un ambient professional i de màxima confiança perquè puguis aprofitar al màxim la nostra metodologia de treball.
 
Està indicat per tots aquells que practiquin la natació, des d'aquells que tinguin un nivell inicial fins a nedadors d'elit.
 
Al final de cada classe garantim resultats acompanyats d'una sensació única de benestar.
 
En recepció tens disponible tota la informació.