Sota una persistent pluja s'ha disputat avui l'últim partit de la 18a jornada de la Divisió d'Honor, aplaçat perquè dissabte vam jugar el partit d'anada de vuitens de final de la Champions contra el CSM Digi Oradea.

El rival ha estat el CN Mataró i el partit s'ha disputat a la piscina descoberta Joan Serra així que el dia no ha acompanyat gaire. I potser ha estat el fred que ha fet començar el partit bastant calmat, acabant el primer quart 1 gol a 2 i amb la cosa molt ajustada. Més gols en el segon quart però la mateixa tònica, amb un parcial de 2-3 que feia que el marcador reflectís un 3 a 5 a la mitja part. Però el descans ha servit per a que els homes de Santi Fernández es traguessin el fred del cos i, amb una bona defensa i un atac contundent, han provocat un parcial d'1 a 6 al seu favor, allunyant-se en el marcador i establint-lo en un 4 a 11 definitiu. L'últim quart també ha caigut a favor de l'equip visitant, 0 gols a 3,amb un joc més calmat però també molt efectiu.

El proper rival serà el Real Canoe NC-Isostar, cinquè classificat a la lliga, aquest dissabte 16 de març a les 12h a la piscina Sant Sebastià.

CN Mataró 4 – 14 CN Atlètic-Barceloneta
(1-2; 2-3; 1-6; 0-3)

CN Mataró

Plantilla: Andras Gardonyi, Pol Barbena, Francesc Sánchez (2), Pau Schnizler, Víctor Fernández, Magi Salva, Albert Garcia (1), Pau Bach, Àlex Codina (1), Jordi Garcia, Attila Kincses, Eduard Mínguez i Marc Pannon.
Tècnic: Albert Fernández

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Daniel López (1), Josip Vrlic (1), David Martín (1), Balazs Sziranyi (1), Joshua Monpeat (1), Marc Minguell (2), Marc Roca (1), Francisco Fernández (1), Anthony Martin (1), Felipe Perrone (1), Rubén de Lera (1), Marko Petkovic (2) i Mario Lloret.
Tècnic: Santi Fernández