CN Atlètic-Barceloneta 7 — 15 Pro Recco
(0—4, 1—3, 4—5, 2—3)

En la quarta jornada de la Champions, el CNAB no hA pogut amb el Pro Recco italià, que des del primer minut va demostrar la seva superioritat. Les piscines Sant Sebastià obrien les portes per veure un dels partits més interessants del panorama actual al món del waterpolo, l'actual campió d'Europa, l'Atlètic-Barceloneta, rebia la visita del totpoderós Pro Recco, actual campió de la Lliga italiana.

A l'inici del partit, Igor Milanovic, tècnic del Pro Recco, no es fiava del mal moment que viu el CNAB: “són els actuals campions d'Europa i a més no es juguen la classificació ja que són els organitzadors de la Final Six”. Chus Martín, tècnic del CNAB, exigia per la seva banda “màxima concentració” si volien treure un resultat positiu d'aquest partit.

Amb aquest panorama s'iniciava un partit que, en els dos primers quarts, ha estat un autèntic monòleg de l'equip italià. Andrea Fondelli, Filip Filipovic, Alekansder Ivovic… tots els atacants del Pro Recco estaven molt encertats en les superioritats numèriques. Els gols anaven caient un darrere l'altre. Marc Roca, ha estat l'únic jugador local capaç de marcar durant la primera part i amb l'1 a 6 hem arribat als cinc minuts de descans.

Després, l'equip de Chus Martín ha incrementat la intensitat en defensa i amb una major efectivitat en llançaments s'han retallat distàncies en el marcador. Albert Español, Gonzalo Echenique, i un inspirat Roger Tahull han estrenat el seu compte anotador en la nit d'avui. El tercer quart ha finalitzat amb el resultat de 5 a 12. Els últims 8 minuts es presentaven de tràmit, i així ha estat. Amb un 2 a 3 en l'últim parcial, l'equip italià anotava la seva quarta victòria consecutiva a Europa.

El Pro Recco segueix com a líder invicte del grup A mentre el CNAB haurà de millorar molt per arribar en un estat de forma òptim a la cita de la Final Six a Barcelona. Fins avui, només hem acumulat 2 punts, la qual cosa ens situa en l'últim lloc de la classificació. Però encara queda molt camí per recórrer: 6 partits de la ronda preliminar en els quals buscarem remuntar.