CN Atlètic-Barceloneta 9 – 10 CN Terrassa
(2-2, 2-2, 1-3, 4-3)

El dissabte 17 de gener, el CNAB rebia en la seva piscina al CN Terrassa. El duel s'endevinava intens, per dos motius: va ser en la piscina vallesana on els mariners van perdonar els únics tres punts en la present Lliga, i eren precisament els de Dani Nart els perseguidors directes en la classificació.

El partit va ser, en efecte, igualat i intens. La primera part va acabar en empat, i la segona va reprendre la tensió. Al final del tercer quart els de Dani Nart anaven per davant, i l'últim temps va estar marcat pels gols i la intensitat de dos equips que no volien deixar escapar els tres punts ni el liderat de la taula. L'últim gol, de Ricardo Alarcón, decantava el marcador a favor del Terrassa i els deixava com a líders de la classificació de Lliga, a dos punts del CNAB.

El proper 24 de gener, ens enfrontem al CN Poble Nou-Enginyers a les 18:30h, a la piscina Marina Besós.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Dani López, Balazs Sziranyi, Alberto Munárriz, Albert Español (1), Marc Minguell (1), Marc Roca (1), Gonzalo Echenique (1), Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández (1), Gonzalo López-Escribano (2), Roger Tahull (1).
Tècnics:Chus Martín i David Martín.

CN Sabadell

Plantilla: Iñaki Aguilar, Xavier Serra, Sergi Mora, Ricard Alarcón (2), Oscar Aguilar (1), Donat Galeev, Francesc Sánchez (1), Agustí Pericas, Iván Gallego (2), Rubén de Lera (2), David González (2).
Tècnics: Dani Nart i Dídac Corbacho.