En un impecable partit de waterpolo el nostre Club ha vençut a l'equip romanès del CSM Digi Oradea per 15 a 5 a l'anada de vuitens de la Champions League. Amb un gran joc dels homes de Santi Fernández s'ha aconseguit una renda de gols extraordinària per encarar el partit de tornada, dimecres 20 de març a Oradea.

El partit ha començat molt bé per l'equip local, agafant dos gols d'avantatge i defensant perfectament la porteria de Daniel López. El segon quart ha estat senzillament extraordinari amb un parcial de 6 gols a 1 a favor dels homes de Santi Fernández. La defensa local no deixava respirar a l'atac visitant i els romanesos no sabien com parar les ofensives del conjunt local. A la mitja part el marcador reflectia un 8 a 1 que demostrava la superioritat sobre els romanesos. El tercer quart ha estat molt més equilibrat i amb un ritme més baix que els anteriors, acabant en empat a 3 gols i deixant al Digi Oradea agafar una mica d'aire. Però aquest partit només és el primer, així que Santi Fernández volia aconseguir la màxima diferència per anar amb més tranquil·litat a Oradea. Un atac més ràpid i una defensa més tancada aconseguien un parcial de 4 gols a 1, establint el marcador definitiu de 15 gols a 5 i marcant una distància de 10 de cara a Romania.

Destacar tres artillers en el partit d'avui. Felipe Perrone ha aconseguit 4 gols i David Martín i Marc Minguell 3 cadascú. I també destacar que en el partit d'avui fins a vuit jugadors de l'equip han aconseguit perforar la porteria rival.

CN Atlètic-Barceloneta 15 – 5 CSM Digi Oradea
(2-0; 6-1; 3-3; 4-1)

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Daniel López, Josip Vrlic, David Martín (3), Balazs Sziranyi, Joshua Monpeat, Marc Minguell (3), Marc Roca (1), Francisco Fernández (1), Anthony Martin (1), Felipe Perrone (4), Rubén de Lera (1), Marko Petkovic (1) i Mario Lloret.
Tècnic: Santi Fernández

CSM Digi Oradea

Plantilla: Michal Gogola, Mircea Samuila, Botond Szabo (1), Nicolae Diaconu, Mihnea Chioveanu (1), Andrei Busila, Alexandru Matei (1), Alex Popoviciu, Andrei Cretu, Gheorghe Dunca, Alexandru Ghiban (1), Kalman Kadar i Bogdan Cimpianu (1).