Gran partit de waterpolo el viscut a la piscina Can Llong entre el CN Sabadell i el CN Atlètic-Barceloneta en el tercer enfrontament de la final dels playoff de la Divisió d'Honor. Un partit dels que fan època i afició, amb tots els jugadors donant-ho tot amb una passió extraordinària i amb els esforços al límit. I per rematar un partit d'aquest calibre res millor que arribar a la pròrroga, després d'un empat a 6 en el temps reglamentari, va ser en els minuts d'afegit on es va decidir el guanyador del partit. Al final 7 a 8 gràcies a un gran gol de Marc Minguell a falta de mig minut pel final, quan tothom ja s'estava preparant pels penals.
El partit ha començat amb els dos equips versats en defensa i no volen encaixar molt gols d'inici. Només Felipe Perrone ha estat capaç de perforar la porteria rival, arribant al primer descans 0-1. Agafàvem una mica d'avantatge en el marcador amb un gol de Marc Minguell, però una gran reacció del equip vallesà no només ha aconseguit empatar el partit al final del segon període (2-2) sinó que s'ha posat per davant al final del tercer, 4 a 2.
Últim període realment extraordinari per part dels dos equips, ple de tensió i emoció i amb les grades amb el cor al límit. Final del partit i empat a 6 gols, i això volia dir viure una pròrroga emocionant.
La primera part de la pròrroga ha transcorregut amb la por de no rebre cap gol, i així cap dels dos equips ha aconseguit cap gol. Seguia l'empat a 6 i començava la segona part del temps afegit, amb la tanda de penals rondant el cap de tots els assistents a la piscina. Però així com la primera part d'aquesta pròrroga no ha tingut gols a la segona part s'han aconseguit tres. El primer, de Marko Petkovic, ens ha posat al davant en el marcador, per a continuació aconseguir Óscar Carrillo l'empat a 7 a falta d'un minut i mig per la conclusió. Però a falta de 37'' pel final un extraordinari xut de Marc Minguell ha establert el marcador final de 7 a 8, deixant la final 2 a 1 al nostre favor i preparant per aquest dissabte el primer 'match ball'.
El quart assalt de la final serà dissabte a les 12.45h al mateix escenari, la piscina Can Llong. En cas de necessitar un cinquè seria a la nostra piscina, diumenge 26 a les 12h.

CN Sabadell 7 – 8 CN Atlètic-Barceloneta
(0-1; 2-1; 2-0; 2-4) (0-0; 1-2)

CN Sabadell

Plantilla: Iñaki Aguilar, Óscar Carrillo (2), Borja Fenoy, Svilen Piralkov, José Rodríguez (1), James Krumpholz (2), Gonzalo Echenique (1), Xavier Vallés, Pere Estrany (1), Iván Martín i Marc Soler.
Tècnic: Gabriel Hernández

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Daniel López, Josip Vrlic (1), David Martín (1), Balazs Sziranyi, Joshua Monpeat, Marc Minguell (2), Marc Roca, Francisco Fernández, Anthony Martin (1), Felipe Perrone (1), Rubén de Lera, Marko Petkovic (2) i Mario Lloret.
Tècnic: Santiago Fernández