Us oferim un petit resum dels partits de waterpolo jugats per les diferents categories del Club des de dijous 24 a diumenge 27 de febrer. Aquesta setmana han jugat, a més de l'equip absolut, les categories màster, aleví, infantil i juvenil.

Màster

Partit disputat dijous a les 22h a la piscina del CN Mataró i on el nostre equip no va tenir cap opció. Marcador final 17 a 4 a favor d'un equip local intractable.

Aleví A

La categoria aleví A va jugar dissabte al matí contra el CN Molins de Rei a la seva piscina, guanyant per 3 gols a 15 la segona jornada de la segona fase de la lliga aleví.

Infantil

L'equip infantil ha disputat diversos partits aquest cap de setmana. Dissabte a la tarda va disputar a la piscina de Sant Sebastià un trofeu triangular juntament amb el CN Montjuïc i el Phineiros. El nostre equip va guanyar els seus dos enfrontaments per 13 a 8 al CN Montjuïc i 10 a 5 al Phineiros, proclamant-se guanyador del trofeu.
I diumenge al matí van disputar la lliga contra el CN Sabadell B en l'últim partit de la primera fase. La victòria per 18 gols a 1 els deixa primers invictes d'aquesta fase.

Juvenil

Diumenge al matí vam tenir un partit molt intens a la piscina Sant Sebastià contra el Sabadell. Una victòria molt treballada per 12 gols a 9 on els dos equips van treballar molt dur.

Aleví B

Partit guanyat des de la defensa contra el CE Mediterrani B per 3 a 6, sent un enfrontament molt igualat.