Segon triomf del CN ​​Atlètic Barceloneta en la present edició de la LEN Champions League i objectiu inicial complert per a un conjunt de Chus Martín que avui ha estat molt superior al Jadran montenegrí (15-10). El quadre mariner ha dominat de principi a fi amb un immens Strahinja Rasovic (sis gols) i es col·loca al capdamunt d'aquest Grup a costa del que faci el Primorje Rijeka. El 28 de novembre, a Hongria i davant el ZF Eger, tercera jornada.

Bona arrencada del conjunt mariner en un primer període en què s'han vist algun dels punts forts dels de Chus Martín. Marc Roca, en la primera superioritat local, feia pujar des boia l'1-0. Després de la resposta de Randjic, també en un de més, el visitant Pjesivac posava per primera (i única) vegada per davant als seus des boia. A partir de llavors, parcial de 3-0 abans de la finalització del primer període, al qual s'arribava amb 4-2 amb els gols d'Espanyol, Larumbe i Strahinja Rasovic.

Un jugador serbi que treia el manuela en l'inici dels segons vuit minuts, anotant un gran parcial de 3-0 amb gols de tots els colors (un palomero després passi al 'quarterback' de Dani López Pinedo, un xut sec llunyà i un altre de boia). Enllaçava tants seguits el quadre mariner, que cedia el 7-3, obra de Moskov de tret centrat. S'entestaba Albert Español a no cedir davant el seu company Strahinja en el duel de canoners amb dos gols seguits, el segon de penal. Tancava el quart un Minguell que estrenava ja seva casella de gols (10-4).

Sziranyi posava els set gols de diferència al començament del tercer període, el que precedia a un parcial de 0-3 per al conjunt de Gojkovic, que vivia en aquest tram els seus millors minuts del partit. Amb el marcador 11-7, tornava a aparèixer Albert Español amb el seu quart gol, segon des del punt de penal. El 12-8 del jove Vidovic des boia deixava encara amb alguna esperança als montenegrins, dinamitada pel cinquè gol, pràcticament sobre la botzina, de Strahinja Rasovic (13-8).

Amb els deures fets, seguia agradant i enlluernant a la graderia el menor dels Rasovic, 1 Strahinja que anotava el 14-8 de tremend fuetada llunyà que no podia ni olorar el porter visitant Slaven Kandic. Responia Nikola Janovic (poca cosa avui del referent visitant) amb el 14-9 de penal en un CNAB que només havia de dosificar les seves possessions i temporitzar per sumar un dos de dos vital de cara a compromisos més complicats. Al final, 15-10, triomf convincent per als de Chus Martín i ple de punts abans de visitar la piscina de l'ZF Eger el 28 de novembre.