Aquest matí hem jugat la 19a jornada de la Divisió d'Honor contra el Real Canoe NC-Isostar, partit acabat amb victòria local per 12 gols a 4. El primer quart ha estat ajustat, finalitzant 4 a 2 però sense un domini clar de l'equip dirigit per Santi Fernández. El segon quart ha estat molt semblant (3-1) però a permès que la distància entre els dos conjunts arribat el descans fos de quatre gols, 7 a 3. Després del descans el domini ha estat totalment local, 3 gols a 1 i 2 a 0, amb tots els xuts dels madrilenys acabant a les mans de Mario Lloret, avui porter titular del CN Atlètic-Barceloneta. El màxim golejador ha estat Felipe Perrone amb quatre gols.

El proper partit el juguem dissabte 23 de març a Can Llong a les 12.45h contra el CN Sabadell.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Mario Lloret, Josip Vrlic (3), David Martín, Balazs Sziranyi (2), Joshua Monpeat, Sergi Cabanas (1), Marc Roca, Francisco Fernández, Anthony Martin (1), Felipe Perrone (4), Rubén de Lera, Marko Petkovic (1) i Víctor Flores.
Tècnic: Santiago Fernández

Real Canoe NC – Isostar

Plantilla: Eduardo Lorrio, Alejandro Bustos, Jorge Carpeño, David Acosta (1), Jose Javier Bustos, Thomas Corcoran, Alberto Barroso, Vicente Matoso, Bruno Navajas, Mario García (2), Gonzalo López-Escribano (1), Álvaro Romero i Diego Tebar.
Tècnic: Salvador Gómez