La 20a jornada de la Divisió d'Honor ha enfrontat a Can Llong als dos equips que lideren la lliga, el CN Sabadell, segon classificat, i el CN Atlètic-Barceloneta, líder de la lliga. Ha estat un partit molt lluitat pels dos conjunts i ha tingut moments de tensió entre alguns jugadors, però el joc ràpid i la bona defensa de l'equip visitant s'ha imposat al final establint un marcador de 9 gols a 12.

El primer quart ha estat igualat (3-4), amb un principi  més fort dels jugadors de Santi Fernández que han aconseguit dos gols de diferència. Però l'equip dirigit per Gabriel Hernández no s'ha arronsat i s'ha apropat en el marcador a un sol gol. El segon quart (0-2) ha tingut molt més domini visitant, amb una forta defensa que ha deixat sense gols als locals, arribant al descans amb el resultat de 3 gols a 6, tres gols d'avantatge que ja han estat definitius. Després del descans els dos quarts han estat molt igualats e intensos, acabant ambdós en empat a 3 gols. El CN Sabadell ha aconseguit posar-se a un gol de distància en un parell d'ocasions però els jugadors mariners han sabut respondre bé i tornar-se a allunyar, arribant a aconseguir cinc gols de renda (7-12) que el conjunt local ha pogut reduir amb dos gols finals, establint el 9 a 12 definitiu.

Ara toca el torn de la Selecció Espanyola que juga dos partits a la piscina Sant Sebastià la propera setmana. Dimecres s'enfronta a Sèrbia a les 20.30h i dissabte a Alemanya a les 12h. Fins el dia 6 d'abril no tornem a tenir partit de la Divisió d'Honor, serà a casa a les 18h contra el CN Terrassa.

CN Sabadell

Plantilla: Iñaki Aguilar, Max Pugibet, Óscar Carrillo, Borja Fenoy (1), Svilen Piralkov (2), José Rodríguez, James Krumpholz, Gonzalo Echenique (5), Xavier Vallés (1), Pere Estrany, Iván Martín i Marc Soler.
Tècnic: Gabriel Hernández

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Daniel López, Josip Vrlic (2), David Martín, Balazs Sziranyi (1), Joshua Monpeat, Marc Minguell (1), Marc Roca (1), Francisco Fernández (3), Anthony Martin, Felipe Perrone (1), Rubén de Lera, Marko Petkovic (3) i Mario Lloret.
Tècnic: Santiago Fernández