CE Mediterrani 3 – 13 CN Atlètic-Barceloneta
(1-3, 0-4, 1-2, 1-4)

Dissabte, el CNAB es va desplaçar a la piscina Josep Vallès per enfrontar-se al CE Mediterrani, quart en la classificació de la Lliga, en la setzena jornada. El partit es va saldar amb una contundent victòria marinera (3 – 13), assolida en part gràcies a una molt sòlida defensa i una gran actuació de Dani López.

Durant el primer quart, els de Sants mantenien el ritme però el segon quart, amb un parcial de 0-4 ha marcat la diferència. A partir de llavors, els de Chus Martín han seguit incrementant la distància fins al final del partit, sense rebaixar la pressió.

Ja amb tota la plantilla i en un bon moment de forma, el CNAB encara ara la Copa del Rei. El torneig del KO es disputarà els propers 27 i 28 de febrer i 1 de març a les instal•lacions del veí CN Barcelona. La Lliga es reprendrà el 7 de març, contra el CN Barcelona a la nostra piscina.

CE Mediterrani

Plantilla: Diego Tebar, Nelson Bejarano, Ricardo Aguiran, Daniel González, Guillem García, Marc Larumbe (2), Roc Ferrer, Bader Nasser Al Dughther, Alexander Kostyukevich, Pol Hodaly (1), José Rodríguez, German Yañez.
Tècnic: Marc Comas i Joan Alled.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Dani López, Balazs Sziranyi (1), Felipe Perrone (3), Bernard Oneto (1), Albert Español, Marc Roca, Gonzalo Echenique (2), Nemanja Ubovic (3), Fran Fernández (3), Gonzalo López-Escribano, Roger Tahull, Miquel L inares.
Tècnics: Chus Martín i David Martín.