Olympiacos 7 — 9 CN Atlètic-Barceloneta
(1—2, 0—3, 3—3, 3—1)

El partit contra l’Olympiacos a la piscina del Pireu s’ha saldat amb victòria marinera (7-9). En la cinquena jornada de la Ronda Preliminar, el CNAB ha aconseguit la primera victòria en Champions aquesta temporada. Sumem tres punts que ens posen per davant dels grecs en la classificació del Grup A.

En una de les piscines més complicades d’Europa, el CNAB ha fet un gran partit. El primer quart els mariners han marcat la distància i han controlat totalment el segon. S’ha arribat a la mitja part amb un eloqüent 1-5; a partir de llavors, els grecs han retallat distàncies però no han pogut treure-li el domini del joc al CNAB.

#BacallàSecSec!!!

Olympiacos

Plantilla: Nikolaos Deligiannis, Emmanouil Mylonakis, Evangelos Delakas, Angelos Vlachopoulos (2), Giannis Fountoulis, Nikola Radjen, Kririakos Pontikeas, Georgios Ntoskas (2), Konstantinos Mourikis, Christodoulos Kolomvos, Blai Mallarach (2), Alexandors Gounas (1), Kostas Galanidis.
Tècnics: Igor Milanovic.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Dani López, Bálazs Szirányi, Felipe Perrone (1), Bernardo Oneto (1), Albert Español (3), Marc Minguell (1), Marc Roca, Gonzalo Echenique (1), Nemanja Ubovic (1), Fran Fernández, Gonzalo López-Escribano (1), Roger Tahull, Miquel Linares.
Tècnics: Chus Martín i David Martín.