14a victòria de l'equip a la Divisió d'Honor. A la piscina Sant Jordi hem guanyat al CN Catalunya per 4 gols a 10 en un partit amb un inici igualat que no s'ha decidit fins a la segona part.

El partit ha començat amb dos quarts molt igualats, empat a 1 gol i 1 a 3, arribant al descans amb una diferència de dos gols a favor del Club però sense demostrar una gran superioritat. Però això ha canviat al tercer quart on els jugadors dirigits per Santi Fernández han apretat més i han aprofitat les superioritats, marcant distàncies amb un 0 a 3 que posava les coses difícils a l'equip local. Els últims vuit minuts han estat d'anada i tornada, amb atacs precipitats en les dues porteries, i s'ha resolt amb un gol de diferència pels visitants, establint el resultat final de 4 gols a 10.

CN Catalunya 4 – 10 CN Atlètic-Barceloneta
(1-1; 1-3; 0-3; 2-3)