CNAB 9- 7 SPANDAU 04 BERLIN

El primer partit de la fase prèvia de la Champions League, què ens enfronta al vigent campió de la Lliga alemanya, ha estat ajustadíssim. Els dos equips han arribat amb la il·lusió de sumar la primera victòria de la fase prèvia i s'ha notat la intensitat en cada una de les parts del partit.

Amb unes grades plenes a les piscines del CNAB i amb una afecció molt cridanera el nostres equip ha sabut controlar els nervis inicials i manar pràcticament durant tot el partit en el marcador.

Per part del Club han destacat Strahinja Rasovic, autor de cinc gols, i un encertat Dani López Pinedo, tancant hermèticament la porteria en moltes ocasions clares de gol.

Chus Martín, entrenador del CANB ha destacat al final del partit que "ha estat un partit molt complicat. L'equip Spandau és molt fort. Aquesta fase prèvia serà molt igualada. Hem tingut moltes ocasions per allunyar-nos en el marcador però fins el final no hem pogut sentenciar"

Strahinja Rasovic, jugador del CNAB a assegurat que està "molt content per debutar amb el meu nou equip a la Champions League. Ha estat un gran partit. Podem jugar encara millor, però estem contents amb el resultat"