El Club estrenem a nivell mundial el sistema FREEPOOL en la nostra piscina interior, que ja poden gaudir els nostres socis, sòcies i esportistes.

Freepool és una solució integral i revolucionària, única al món, pel tractament i la desinfecció de l'aigua i que millora considerablement la salut i el benestar dels i les usuàries.

L'Hospital Clínic i la Universitat Autònoma de Barcelona han realitzat un estudi científic que certifica els seus efectes beneficiosos en l'ambient i en la salut de les persones.

Com no utilitza productes químics de forma directa, millora l'experiència dels usuaris evitant irritacions en la pell, disminuint complicacions respiratòries, oculars i nasals i oferint un ambient net i sense fortes olors a clor.

Per a la instal·lació també suposa grans avantatges ja que es redueix en un 75% la presència d'oxidants en l'aire i un 66% el consum d'aigua.

També millora la seguretat gràcies al control automatitzat del sistema de desinfecció de l'aigua, evitant errors de manipulació.

Freepool desinfecta l'aigua de la piscina amb la tecnologia més natural i sostenible del mercat, la Neolysis, i regula els nivells de pH injectant CO2 d'alta eficiència a través del GVG System, reduint alhora el consum d'aigua.
La Neolysis és sinònim de sostenibilitat, desinfecció, innovació, salut, seguretat i qualitat de l'aigua.

Ja sabeu, des de ja podeu gaudir d'una piscina sense clor.

En el CNAB cuidem de la salut de la nostra família, submergeix-te en la nostra piscina.