Campions!! Després d'uns playoffs molt igualats i lluitats hem aconseguit la tercera victòria que ens converteix de nou en campions de la Divisió d'Honor.
Els jugadors del Club, avui dirigits per Jesús Martín perquè Santiago Fernández ha completat un cicle de quatre targetes grogues, han començat el partit molt concentrats i amb molta força, per això als 34'' Felipe Perrone ha anotat el primer dels seus cinc gols. Al final del primer període el marcador reflectia un 2 a 4 que deparava un partit tan igualat com els anteriors. Així ho demostrava el segon període, acabat amb empat a dos, amb una igualtat increïble. Al descans encara es mantenien els dos gols de diferència, 4 a 6.
Tot ha continuat igual durant el tercer i quart períodes, fortes defenses, pilotes lluitades i Felipe Perrone marcant gols. 2-3 i 1-1 han estat els parcials per sumar el 7 a 10 final que ens ha donat la victòria del partit, la tercera de la final i la lliga.
Felipe Perrone, autor de cinc gols, ha rebut el premi a jugador més valuós de la lliga. I després ha estat el capità, David Martín, qui ha aixecat la copa de campions. Moltes felicitats equip!!

CN Sabadell 7 – 10 CN Atlètic-Barceloneta
(2-4; 2-2; 2-3; 1-1)

CN Sabadell

Plantilla: Iñaki Aguilar, Óscar Carrillo (2), Borja Fenoy, Svilen Piralkov (1), José Rodríguez (1), James Krumpholz, Gonzalo Echenique (1), Xavier Vallés (2), Pere Estrany, Iván Martín i Marc Soler.
Tècnic: Gabriel Hernández

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Daniel López, Josip Vrlic, David Martín, Balazs Sziranyi, Joshua Monpeat, Marc Minguell (1), Marc Roca (1), Francisco Fernández (1), Anthony Martin (1), Felipe Perrone (5), Rubén de Lera (1), Marko Petkovic i Mario Lloret.
Tècnic: Jesús Martín