La gran final d'aquesta primera LEN Final Six Champions League Barcelona 2014 enfrontava dos equips que mai abans havien guanyat la màxima competició continental: l'amfitrió CN Atlètic-Barceloneta (CNAB) i el subcampió de lliga serbi, el VK Radnicki. Un partit complicat però que els de Chus i David Martín van saber barallar fins l'últim moment. El resultat, just i ajustat: 7-6.

El partit va començar amb el Radnicki marcant el ritme i anotant en els seus dos primers atacs. Després d'uns minuts, el CNAB va penetrar en el dispositiu defensiu serbi, i Echenique i Munárriz van anotar el 2-2. En un enfrontament igualat, es va arribar a la mitja part amb un empat a tres gols. En el tercer quart, el CNAB va aconseguir posar-se per davant per primera vegada en el marcador gràcies a un gol d'Español que va fer aixecar les grades d'una piscina Picornell pràcticament plena. El mateix Español va elevar l'avantatge a dos gols per als locals, col·locant en el marcador un 6-4. El Radnicki ho intentava, però una i altra vegada topava amb un Dani Pinedo senzillament magistral, com ho havia estat en els dos partits previs.

Però el Radnicki no pensava en rendir-se en l'últim quart. Amb un sol gol de diferència, els serbis es van créixer mentre els mariners treien forces d'on podien mentre corrien els minuts. Era qüestió de temps: o marcava el Radnicki o el CNAB s'enduia la victòria. Després d'una intensa batalla defensiva a les dues porteries, ningú va poder anotar. Victòria marinera i culminació d'una temporada excepcional. Supercopa, Copa del Rei, Lliga… i ara campions d'Europa, a Barcelona, a casa, amb tota la nostra afició.

Un somni fet realitat! GRÀCIES a l'afició, als nostres socis i sòcies per fer del CNAB una gran família, als patrocinadors, a les institucions, als nostres equips de categories que pugen trepitjant fort, als treballadors i treballadores que dia a dia lluiten per què moments com aquest siguin possibles. A tots, us dediquem aquesta COPA DE EUROPA!

I MIL GRÀCIES a aquest grandíssim equip. Sou tan grans dins com fora l'aigua. FELICITATS CAMPIONS!