Lamentem profundament comunicar-vos que hem de tornar a tancar les instal·lacions des de demà mateix (excepte per als campus, ja que així ho han decidit les institucions).

Els centres esportius hem treballat infatigablement per a una obertura molt segura y fiable, complint tots els protocols i mesures de seguretat. Fins i tot hem implementat mesures preventives, que superen les establertes. Sembla ser que no ha estat suficient. Poques setmanes després ens obliguen a tancar portes de nou.

Insistim que l’esport i la pràctica esportiva és un servei essencial pels múltiples beneficis que aporta en termes de salut i de qualitat de vida. Molts i moltes de vosaltres així ens ho heu traslladat a la tornada.

Des del divendres s’ha estat treballant intensament per a revertir la disposició de la Generalitat de Catalunya, però, a data d’avui, ens han comunicat el tancament fins a nou avís.

Les autoritats municipals juntament amb UFEC, AECNC, FCN, Gestiona, Indescat, Adecaf i altres agents gestors d’instal·lacions esportives continuaran representant-nos en les negociacions per a, esperem, una molt pròxima obertura.

Com sempre anirem comunicant totes les novetats en la web i xarxes socials.

No us imagineu el que us trobarem a faltar una altra vegada. Continueu cuidant-vos i confiem en rebre-us a casa molt aviat.

Al CNAB seguirem preocupats i ocupats en la vostra salut. Gràcies i una forta abraçada.