Avui 2 d'abril és el Dia Mundial de conscienciació sobre l’Autisme i els Campions d'Europa de waterpolo i el Club volem donar tot el nostre suport a la campanya Connecta't al blau promoguda per l'associació Aprenem.
El color blau s’ha transformat en un símbol de l’autisme perquè representa el que viuen les famílies i persones amb aquesta trastorn. El color blau pot ser brillant com el mar en un dia d’estiu i altres vegades s’enfosqueix com un mar en tempesta.
Existeixen encara nombrosos mites i tòpics que pesen sobre les persones amb autisme i constitueixen veritable barreres per a la seva plena inclusió social.
D'aquí que sigui tan important la tasca duta a terme per Aprenem. Treballa per la defensa dels drets i la dignitat de les persones amb TEA i per la millora de la seva qualitat de vida i la de les seves famílies. La dignitat, el respecte a la diversitat, la igualtat de drets, la inclusió social i la autonomia són els valors principals que promouen.
El proper 12 d'abril també estarem presents a la Festa pel Dia Mundial de conscienciació sobre l’autisme. Tot el litoral ens vestirem de blau i de solidaritat en una festa ciutadana de sensibilització per l’autisme. Amb això es pretén apropar a les persones amb autisme a tothom per afavorir el contacte que ajudi a trencar mites, sensibilitzar a la societat sobre les necessitats de les persones amb autisme i les seves famílies, reivindicar els drets de les persones amb autisme i celebrar la diversitat amb una festa per a tots,ciutadana i familiar.
Fem d'aquest un món millor on la diversitat sigui una font de riquesa i no d'exclusió. Ja ho saps, CONNECTA'T AL BLAU!