Avui ens hem llevat amb un sol radiant i ens ha acompanyat durant tot el Primer Bany de l'Any. Oficialment hem superat els 700 inscrits. 700 agosarats que s'han donat citat a la platja de Sant Sebastià per celebrar el nou any que tot just comença.

Sabem, però, que molts valents i valentes no han tingut temps d'inscriure's si no es volien perdre el tret de sortida. I és que a les 12h en punt, amb el so de la botzina, tots i totes han començat a córrer cap al mar. Hi ha hagut de més valents que s'han llençat de cap i fins i tot han aprofitat per fer unes braçades i d'aquells més fredolics que només s'han atrevit a mullar-se discretament els peus. Ha estat senzillament fantàstic i tots els i les participants han lluït un gran somriure! I després del bany un merescut brou calent per a tothom.

Tots els i les participants poden demanar el seu diploma de banyista atrevit i atrevida a la nostra recepció o a primerbany@www.cnab.cat.

Gràcies per fer-nos costat en un dia tan especial. Als banyistes i també als curiosos, que no s'han mullat però si que han participat amb la seva alegria, FELIÇ 2015!

Durant aquests dies anirem penjant les fotografies. Si vols que compartim les teves envia-les a primerbany@www.cnab.cat.