Tenim bones notícies i és que la situació sanitària millora i amb aquesta es flexibilitzen les restriccions del nostre sector, a partir del pròxim dilluns 8 de febrer.

Contents d’anunciar-vos que podem obrir de nou els nostres espais interiors amb el 30% d’aforament i amb l’obligatorietat de portar màscara en tot moment, inclosa la pràctica esportiva. És a dir, les mateixes condicions que teníem abans del tancament.

Això sí, la graella d’activitats i els espais on es desenvolupen aquestes també es mantenen com fins ara. De moment no farem canvis.

També tornem a activar els cursets de natació i pàdel infantil i les activitats aquàtiques dirigides.

Com a novetat, la nova sala de ciclisme indoor, de manera eventual, servirà d’espai de lectura, estudi i coworking.

L’única limitació que es manté és en relació als vestuaris, que continuen sent exclusius pels i les usuàries de piscina. Recordeu, els que feu altres activitats, que teniu a la vostra disposició un espai alternatiu, a l’accés al solàrium, perquè us pugueu canviar de roba i deixar les vostres pertinences.

Per gaudir de l’spa, la ludoteca i el waterpolo social encara haurem d’esperar una mica més. Us informarem quan sigui possible reprendre’ls.

Us continuem demanant responsabilitat i compromís. Depèn de tota la família del CNAB continuar gaudint d’unes instal·lacions segures.

Gràcies de tot cor per la vostra col·laboració.
#famíliaCNAB #orgullCNAB #femCNAB