En el partit de reaparició a la lliga del nostre capità David Martín després de la lesió a la mà els jugadors juvenils del Club han demostrat que estan preparats i amb ganes per lluitar a la Divisió d'Honor. El partit ha començat molt fort i al final del primer quart el marcador ja reflectia una bona distància, 6 a 1 a favor dels locals. El segon i tercer quarts han estat molt semblants acabant 4 a 2, començant l'últim quart amb el resultat de 14 a 5. Una bona estirada en el darrer quart, parcial de 4 a 0, ha deixat el marcador amb el 18 a 5 final. Espectacular avui Marko Petkovic autor de cinc gols.

Dissabte vinent no juguem la Divisió d'Honor perquè rebem al CSM Digi Oradea romanès en el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions League. A les 12h, a la piscina Sant Sebastià, juguem el primer pas per aconseguir classificar-nos per disputar els quarts. El dia 20 de març jugarem el partit de tornada a Romania.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Mario Lloret, Josip Vrlic (4), David Martín (1), Sergi Cabanas, Joshua Monpeat, Marc Minguell (3), Ignasi Soler (2), Vicens Zurita, Víctor Flores (1), Francisco Fernández (1), Roger Tahull (1), Marko Petkovic (5) i Miguel Linares.
Tècnic: Santiago Fernández

CN Helios

Plantilla: Víctor Gil, Nikola Mijanovic (1), Francisco Gil (2), Javier Pelegrín, Roberto Barrachina (1), Javier Tomás, Fernando Mongrell, Alejandro López (1), Jose Luis López, Jaime Peiró, Jorge Ortega, Ramón Garriga i David Villarte.
Tècnic: Javier Aznar