El partit de divendres contra l’Olympiacos Pireaus es va saldar amb la primera derrota a casa de la temporada (10 – 11) i la pèrdua del liderat del Grup A.

Amb les graderies de la piscina plenes i l’afició animant des del primer minut, el partit va començar bé pels de Chus Martín, que van dominar-lo fins a la segona part. A partir de llavors, l’Olympiacos va saber controlar al joc. A menys de tres minuts pel final, dos gols mariners que van posar el marcador a 10 – 10 no van poder evitar que els grecs s’enduguessin la victòria.

Ara toca aprendre dels errors. El proper repte europeu és el desplaçament a la piscina de la Jug de Dubrovnik, el proper 15 de març. El CNAB és ara el tercer classificat del Grup A, per darrera del Primorje i el Pro Recco i està empatat a 10 punts amb el Pro Recco i la Jug.