La nostra crida per rebre el 2016 amb el ja tradicional primer bany de l’any a la platja de Sant Sebastià ha estat tot un èxit. I és que han estat més de 1.000 valents i valentes les no s'han volgut perdre la nostra original manera de començar l'any.
Encara i que no ha sortit el sol, les ganes de donar-se un bany guanyaven forces a mida que s'apropaven les 12h.
Tot era una festa: rialles, abraçades i més rialles i abraçades.
A les 12h en punt es donava el tret de sortida i els i les banyistes, davant la mirada divertida i curiosa de molts espectadors, es llençaven a l'aigua com si no hi hagués demà. Després del bany on els més fredolics només van posar els peus a remull i els més agosarats van aprofitar per donar-se un bon bany, els vam convidar a un brou calent per recuperar les forces.
En aquesta edició també han estat protagonistes les campiones Gemma Mengual i Ona Carbonell que ens han acompanyat.
Ha estat un privilegi poder gaudir d'una exhibició de sincronitzada al mar.
A tots aquells que han intervingut en aquest Primer Bany de l’Any se’ls atorgarà un diploma com a reconeixement a la valentia i bon humor, que podran recollir a les instal•lacions del Club, demanant-lo a primerbany@www.cnab.cat.
Moltes gràcies a tots i totes per compartir amb nosaltres un dia tan especial com és l'1 de gener. Ha estat tot un luxe i un plaer per nosaltres donar la benvinguda al 2016 envoltats de tanta felicitat i germanor.
MOLT FELIÇ ANY 2016!