CN Atlètic-Barceloneta 14 – 7 Real Canoe NC-Isostar (3-2; 4-1; 4-1; 3-3)

Supercampions!! Hem aconseguit el segon títol de la temporada després d'aixecar la Copa Catalunya fa uns dies. Aquesta temporada comença amb molt bon peu.
El partit va començar molt ajustat amb l'equip madrileny per davant uns minuts amb el 1 a 2, gràcies a un penal transformat per Alberto Barroso. Però el nou fitxatge argentí Gonzalo Echenique va empatar i Marc Minguell va aconseguir el tercer, posant-nos per davant i ja sense abandonar l'avantatge en el marcador fins al final. Vam dominar completament el segon i tercer períodes, amb un parcial de 4 a 1 a cadascú, arribant 7 a 3 al descans i 11 a 4 a l'última parada. L'empat a tres dels últims vuit minuts no va alterar l'avantatge en el marcador, un 14 a 7 que ens proclama Supercampions per desena vegada.
Marc Minguell va ser escollit el millor jugador de la Supercopa masculina.

CN Atlètic-Barceloneta

Plantilla: Daniel López, Balazs Sziranyi (2), Sergi Cabanas, Alberto Munárriz (1), Albert Español (1), Marc Minguell (2), Marc Roca (2), Gonzalo Echenique (3), Nemanja Ubovic, Francisco Fernández (1), Rubén de Lera (1) i Vicens Zurita (1).
Tècnic: Chus Martín

Real Canoe NC-Isostar

Plantilla: Eduardo Lorrio, Francisco Manuel Barba, Rafael Fernández (1), Bruno Navajas, David Acosta, Fernando Carpena, Alberto Barroso (3), Álvaro Romero, Víctor Gutiérrez (1), Alejandro Bustos, Mario García (1) i Jose Javier Bustos (1).
Tècnic: Javier Cáceres